Pood
0

Kasside Turvakodu

MATILDA – 18.02.2021

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

MATILDA OTSIB OMA ISIKLIKKU MODELLIAGENTUURI!

Proua Nurr, Turvakodu modelliagentuuri juhataja: “Meil siin on olemas kõik asjad, mis inimmaailmas ja me teeme paremini. Astu kõrvale Tyra Banks ja Ameerikamaa topp mudelid, endal pole sabagi.

Tutvustan üht meie tipptegijat, Matildat. Kenad pikad jalad ja peale selle triibulised. “Sõbraliku naabri-nurriku” imago. Koostööaldis, sõbralik, visa ja sihikindel.

Klassikaline modelli elulugu: raske algus, kuid siis saatus tegi kannapöörde. Matilda sündis Narva tänavatel, lapseohtu noore emana kasvatas seal ka oma esimesi lapsukesi. Õnneks nad leiti ja toodi Turvakodu hoole alla. Kohe värbasime söaka preili ka meie agentuuri. Otsime Matildale eluaegset tööd hea ja turvalise tööandja juures…”

Matilda oma tagasihoidliku häälekesega lisab juurde: “Ega minule pole suurt vaatajaskonda  vaja…  Piisab  pererahvast või ka ainult ühest Oma Inimesest. Catwalkiks kõlbab diivani seljatugi või raamaturiiul.  Peamine, et minust hoolitaks…  Seni on olnud ainult mured ja kohustused –  ellu jääda, lapsed üles kasvatada…  Tänaval oli elu lõpmatu olelusvõitlus. Aga nüüd, kus kõik mu pojukesed on läinud headessee kodudesse tahaksin, et keegi ka mind poputaks ja hellitaks. Lapsepõlves jäin ju sellest ilma…”

Turvakodu omalt poolt annab kassipreilile kõige paremad soovitused. Nagu kõik tänavalt tulnud nurrikud Matilda algul oli väga arglik, kuid nüüd areneb iga päevaga: uurib inimest, suhtleb teiste kassidega. Hiljuti levis suur uudis: Matilda on lasknud endale esimesed paid teha! See on oluline verstapost, kust tavaliselt algab tee klassikalisse paikassi ametisse (sobib igati kokku modellikarjääriga Oma Kodus).

Kui Matilda portree meie kataloogis Sulle silma hakkas, tule söakat kassipiigat vaatama! Matilda on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 30.06.2020. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.