Pood
0

Kasside Turvakodu

LÕVI – 10.12.2021

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

 

HELL LÕVI SOOVIB LEIDA OMA SÜDAMESÕBRAD!

Lõvi tegi foto jaoks vapra näo, kuid tegelikult on see õrnahingeline, tasase loomuga kassike pigem liblika või haldja sarnane: iga kõvem tuuleiil võib ta aknast välja lennutada.

Seepärast antigi talle nimeks Lõvi, lootuses, et vägev nimi on  kaitsekilbiks tundlikule loomusele. Kaitset elu tormituulte vastu aga on haprale kassipiigale hädasti vaja.

Kuidas see võilille-ebemeke tänaval ellu jäi, on mõistatuseks. Lõvi leiti ühe teise varjupaiga poolt ning ta elas alguses nende hoiukodus. Kuid kaaselanikud, dominantse iseloomuga kassid, tegid Lõvi elu kibedaks. Meilt paluti abi ning ajutise lahendusena, vaba hoiukodu puudumisel,  paigutasime Lõvi Turvakodu üldruumidesse.

Paraku Lõvi-taoline hellahingeline nurruke alati kannatab suuremas kasside seltskonnas, sest ta on “teistsugune.” Kindlasti tuttav situatsioon inim-maailmast, eriti algkooli klassidest. Seetõttu vajaks kassipiiga kiiresti päriskodu.

Lõvi on puuris olles lubanud endale juba esimesed paid teha. Paikassi diplomit neiukesel veel ei ole, kuid päriskodus läheb selle ameti õppimine alati kiiremini. Kogemuste põhjal oletame, et Lõvist tõenäoliselt saab “memmeka” tüüpi paikass, kel on suur vajadus läheduse ja hingesoojuse järele.

Nurrukesele sobiks kodu, kus ei ole väikesi lapsi. Kui teised kiisud ees ootamas, siis need ei tohiks olla dominantset tüüpi. Lõvile meeldiks olla  “ainsa lapse” või, teiste nurrikute olemasolul, “pesamuna” rollis.

Kui Sulle meeldiks udusulis linnupoja taoline kassike, kes igatseb pehme pesa, poputamise ja hellitamise järele ning kui Sulle meeldib tunne, et oled ühe väikese hingekese poolt alati vajatud, siis tule kiiresti armast Lõvi vaatama!

Lõvi on steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Turvakodus ootab uut kodu alates 04.08.2020. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee.