Pood
0

Kasside Turvakodu

KEISER – 19.08.2020

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

NUNNUMEETRI PURUSTAJAD KEISER JA MARIO OTSIVAD KODUSID! 😍

Hoidke nüüd piip ja prillid! Kaks imearmsat kassivenda Keiser ja Mario on siin, et vallutada Sinu süda ja leida päris oma kodu!

Keiser ja Mario (loe ka Super Mario) on kaks imearmsat kassivenda, kelle rõõm ja lustakus on piiritud! Nad on oma suure pesakonna vaieldamatud liidrid – nende rütmis käib mäng, söömine ja ka puhkus. Ning nad teevad seda kõike täiel raual.

Sama palju, kui nad armastavad üksteist, armastavad nad ka inimesi. Neil on uudishimu iga tegemise vastu ja õhtul magama minnes keeravad nad ennast rulli ikka inimese lähedale diivanile. Hommikul on nad esimesed, kes tervituseks meeleolukalt vastu hüplevad. Oma siira kassilapse rõõmuga avastavad nad iga nurgatagust ja olevust, kes nende teele satub. Mistõttu on kindel, et nad sobivad tulevikus hästi kokku nii väikeste inimeste kui ka teiste loomariigi esindajatega.

Kui neil ehk pisikest vahet teha, siis võib-olla meeldib Mariol end rohkem diivanil nelinurgaks venitada kui Keisril. Teisalt on aga Keiser ühe pisikese õnnetuse tõttu õnnetähe all sündinud ja oskab elu hinnata.

Igal juhul saab mõlemast kassipoisist truu kaaslane, kellest siiras elurõõm nakatab kõiki enda ümber.

Kiirusta nüüd Sinagi kassipoistele päriskodu pakkuma! Kui Sina sooviksid neile päriskodu pakkuda, siis võta meiega ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee