Pood
0

Kasside Turvakodu

KELLI – 25.09.2020

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus
UUES KODUS!
Oi, kaisu- ja sülekasside fännid, võtke nüüd kiiresti turvakodusse sappa! Meie hoole all on üks imearmas kolmevärviline kassipreili, kelle unistuste elu koosneb KPS-idest. Ah, et mis see KPS on? See on Kelli elumoto, mis tähendab “Kaissu, pai ja sülle”! Mis Sa arvad, kas äkki võiksid Sina olla see, kes Kelli elus lippu kõrgel hoiab ning tema elu KPS-iga täidab?
Turvakodus on meie Kellikene veetnud juba õige mitu kuud, kuid turvakodu elu ei sobi talle kohe üldse. See väike vahva kassipiiga lihtsalt on läbi ja lõhki kodukass, kelle puhul esialgu tundus, et tema turvakodus viibimise aeg jääb küll üürikeseks, ent on praeguseks kasvanud liiga pikaks. See teeb muidugi nurrumootori õnnetuks, sest nii jääb tema KPS-i limiit igapäevaselt täitmata ning see muudab Kelli südame kurvaks. Ja oleme ausad, kui Sulle on justkui otsaette kirjutatud “kodukass”, siis miks Sa peaksidki tahtma veel ühte päeva turvakodus veeta?
Meie väikene KPS-i fänn ja kõigi sõber Kelli loodab juba õigepea kodutee käppade alla võtta ja turvakodu elu igaveseks unustada. Kellike saab ju hästi läbi nii suurte kui väikestega, noorte ja vanadega, seega sobiks Kelli imehästi mõnda vahvasse perekonda, kus juba ammu kassikest igatsetakse.
Mis Sa arvad, kas Sinu perele meeldiks KPS Kelli? Tule siis talle külla ja kingi Kellikesele päriskodu!

Kelli on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.

Vaata videot Kellist siit