Pood
0

Kasside Turvakodu

MUSI – 02.11.2020

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS KOOS JULIAGA!

TÄHELEPANU, KASSIHUVILINE! KAS SA MUSI JA KALLI TAHAD?

Ei, me ei hakka kallirallit pidama ega ameerikapäraselt musikabiini valmistama. Meie kutsume hoopis Sind külla, et Sa saaksid meie juures kodu ootavate kassitirtsude Musi ja Kalliga tutvuda ning neile päriskodu kinkida! Mine tea, ehk oledki Sina see, kes saab endale ühe Musi ja Kalli ning elu lõpuni nende suurt armastust tunneb!

Musi ja Kalli saabusid meie hoole alla varakevadel Anija 21-pealisest kassikolooniast. Äravahetamiseni sarnased tillukest kasvu kassitirtsud on suure tõenäosusega õekesed ning nad on nii haprad ja õrnad, et väärisid sama õrnaid nimesid nagu Musi ja Kalli. Nüüd ootamegi üheskoos kannatamatult neid õnnelikke inimesi, kes neile kas üheskoos või eraldi päriskodud kingiks!

Kui Musi ja Kalli nii õrnad ja nunnud ei oleks, siis võiksid neil olla muidugi ka teised nimed. Näiteks nagu Viirastus ja Silmapete… Ah, et miks nii? Need kassitirtsud on lihtsalt nii äravahetamiseni sarnased, et vahel leiame näiteks Musi ühel hetkel köögist konservi nõudmast ja sekundi pärast kratsipuus sügavat und magamas… Lähemal vaatlemisel muidugi mõistame, kes on Musi ja kes on Kalli, aga seesuguseid silmapetteid suudavad kassitirtsud meile ühe päeva jooksul mitu tükki teha. 

Mis Sa siis arvad? Tahaksid Musile ja Kallile kodu kinkida? Tule siis nurrumootoritele külla ja kingi neile päris oma kodukesed!

Kodupakkumisi ootab Musi aadressile info@kassideturvakodu.ee

Musi on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 19.06.2020.