Pood
0

Kasside Turvakodu

BATMAN

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

18.06.2020

Batman julgeb nüüd enda pesast ka päevasel ajal väljas käia, söömas-joomas, liivakastis ja vahel ka mängimas, kuigi ta on ikkagi üsna öise eluviisiga nagu paljud kassid ja päeval põõnab mõnuga. Öösiti, kuskil kell 12  ajal hakkab ta möllama, mängib oma pallide ja hiirtega, kondab korteri peal ringi, eriti meeldib talle esikuvaiba peal lösutamas käia ja viimasel ajal ka rõdul (meil on kinnine rõdu). Meie ees julgeb ka liikuda, aga pigem siis, kui me kuskil istume parasjagu. Kui liigutada, siis ta kipub pessa tagasi minema.

Paisid ta kardab ikka natuke, eriti kuidagi jälgib käsi ja et mida nendega nüüd teha tahetakse. Vaikselt ikka üritame niiviisi märkamatult teda silitada. Aga muidu ta on üks tõeliselt tore ja heasüdamlik kassikene, selline mõnuleja. Ja muidugi on ta ka parasjagu uudishimulik.

Igatahes on ta palju arenenud võrreldes sellega, milline ta alguses oli. Siis ta isegi ei julgenud meile otsa vaadata. Nüüd ilusti vaatab ja kuulab, mis me räägime talle. Huviga ootame, et näha mismoodi ta veel mõne kuu möödudes võiks käituda.

Batman turvakodus