Pood
0

Kasside Turvakodu

LUUKAS – 18.09.2020

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

6-KUUNE LUUKAS MURETSEB: “KAS MINULE EI OLEGI PÄRISKODU?” 😢

“Tere, kas Sina märkad mind? Mina olen Luukas… Kuuekuune lustlik kassipoiss, kes nii väga igatseb päriskodu järele, mida ei paistagi tulevat. Ärge saage valesti aru, mina tahan väga koju minna, aga neid tillukesi kassilapsi tuleb muudkui peale ja kes siis mind enam tahab… Ma olen nagu see üleküpsenud arbuus, mis poodi jäetakse ja värskem valitakse. Aga mina ei taha olla arbuus. Mina tahan olla ikka see väike vahva Luukas ja ma tahan leida päriskodu!

Olen suurt kasvu noor kassipoiss, kes paneb alati hoiuperel ja arstitädidel pead pööritama. Ei, ma pole sugugi haige. Tubli poisina olen hoopis kliinikus käinud kiipimas ja vaktsineerimas. Arstitädi kiitis mind ja ütles, et minu suured käpad vihjavad sellele, et minust kasvab üks suur kass. Nii et kui sulle mõmmikkassid meeldivad, siis mina olen täitsa valmis sinu mõmmikuks kasvama!

Isu on mul ka suurele kassile kohane. Söön heameelega kõike maitsvat ja olen alati viisakalt söögijärjekorras esimene. Kui juhtub, et jään tahapoole, siis annan endast parima, et esimeseks trügida. Pean ju olema viisakas ja esimesena hea söögi eest tänu näitama. 

Siit vist tulebki välja järgmine oluline märkus. Need teised hoiukodus elavad kassid… Nemad väidavad, et see koht on nende päriskodu ja neil on kõigele eelisõigus. Mis mõttes? Kas nad külalislahkusest ei olegi kuulnud? Ma olen natukene õpetanud… Lisaks söögijärjekorrale olen nüüd esimene ka paijärjekorras ja mängudes. Vahel hüppan neile karsummdi kaissu, et nemad ka veidi elavneksid, muidu varsti mullalõhn küljes. Aga ei miskit… Ikka põrnitsevad mind altkulmu ja mõtlevad, kas mind postiga saaks kuhugi ära saata. Ma pole veel nendest diivanikassidest sotti saanud. Mulle meeldib rohkem selline sprindikasside eluviis.

Aga rääkides inimestest. Vau, kes küll sellised kahejalgsed paimasinad lõi?! No ma kingiks kohe sellele olendile kaks krõbinat! Inimesed on ju nii multifunktsionaalsed – nad on head paimasinad, mõnusad kõhusoojendajad, head mängukaaslased ning oiii, kas te olete proovinud voodis inimese peas magada? Mõnnaaaa! 😻

Oh, palun, kes kingiks mulle kodu? Ma oskaksin nii hästi olla SINU südamekiisu! Palun, kirjuta mulle! Ma olen tõesti mures, et need vanemad kassid mu varsti kingakarbis kuule saadavad! 😬

📌 Kirjakesi ootan aadressile info@kassideturvakodu.ee

Ikka Sinu,
Lustlik Luukas