Pood
0

Kasside Turvakodu

PANDA – 25.06.2020

Sugu: Emane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

TILLUKE KUNG FU PANDA OTSIB PÄRIS OMA KODU!

Elavama kujutlusvõimega inimesed saaksid ette kujutada, et meie mustvalge alla aastane eksootiline kassitirts Panda on turvakodusse toodud kaugelt kaugelt Aasiast. Tegelikult on reaalsus aga hoopiski teine ning see väikene pisipiiga saabus meie hoole alla paar kuud tagasi Tallinna külje alt Anijast. Väikene Panda oli kõige pisem kiisu, kelle sealt 21-pealisest kiisukolooniast päästsime, kuid juba kohe saime aru, et tema on neist üks kõige südikamaid.

Ooo, see väikene Panda! Ta lihtsalt õhkab karismaatilisusest! Meie oleme temast lausa lummatud ning teised kiisud samuti! Võiks ju arvata, et pisikest kasvu Panda võiks olla see, kes teiste kiisude selja tagant turvatunnet otsib, kuid siingi on reaalsus hoopis teine. Sageli on teised kiisud need, kes Panda selja taha poevad. No meie ei tea täpselt, mis temas niivõrd erilist on, aga no on! Kui turvakodu praegu presidenti hakkaks valima, siis võiks vabalt juhtuda nii, et turvakodu saaks endale esimese lapspresidendi! Panda lööks kõik konkurendid oma šarmiga pikali!

Ja vähe sellest, et Panda šarm kõiki hullutab – see väikene Kung Fu Panda on maailma üks suurimaid mängufänne. Nii kui Panda näeb suletutti, unustab ta kõik muu. Panda võib suletuti järgi ronida üle kratsipuude, kappide, aknalaudade ning… khm-khm… ka üle tema suurimate sõprade peade! No mis teha?! Ega mänguhimu ei anna häbeneda ju!

Nüüd otsime sellele vahvale suslikkassile päris oma kodu! Kuna Panda on nii suur teiste kasside fänn, armastab nende kaisus magada ja nendega ühiseid mänge mängida, siis soovime, et kindlasti oleks Pandat päriskodus ootamas mõni sõbralik nurrumootor. Paikass veel väike Panda ei ole, kuid tema pöörased mängud inimestega annavad aimu, et see on vaid ajaküsimus, mil Panda süles nurru lööma hakkab!

📌 Kui Sina sooviksid meie vahvale Kung Fu Pandale päriskodu pakkuda, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee