Pood
0

Kasside Turvakodu

PRIIDIK – 04.03.2021

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

04KASSIPOISS PRIIDIK ON VIIMASTEL PÄEVADEL NII ÕNNETU – KAS TALLE LEIDUB KODU?

Kui Priidik kevadel meie hoole alla tuli, siis imestasime kõik seda uhket hiirekuningat nähes. “Oi, milline kass!”, “Vau, kui suursugune!”, “Oeh, milline mõmmikkass!”… Imestusi ja ahhetusi oli palju, sest sellised suured mürakad kassid on alati nii vahvad.

Möödusid nädalad ja kuud ning Priidik hakkas aina õnnetumaks jääma. “Millal küll minu inimesed tulevad? Kas mulle üldse on päris oma kodu? Oma südamesõbrad? Või on see kõik minu jaoks kättesaamatu… Oeh, ma vist pole seda kõike väärt. Seda väärivad vaid kõrgest soost kassid – tõukassid, kodused kassid, uhke kasukaga kassid… Aga mina olen ju kõigest endine tänavakass, täiesti harilik triibik. Tavaline Priidik,” ohkab Priidik, kui ta oma kodust unistab.

Vahel nukrutseme Priidikuga koos. Nendel hetkedel, kui siht kaob silme eest ja tekib meilgi nõutus, kuhu Priidiku kodu nii kauaks jääb. Tahaks nii väga Priidikut lohutada ja öelda talle, et tema inimene on teel. Et ta on kohe-kohe siin… Aga kuidas lohutada, kui me ei tea isegi, millal kassipoisi inimene ükskord meie juurde jõuab? Kuidas lohutada, kui oleme isegi Priidiku pärast kurvad?

Hea sõber, kui Sinu kodus peetakse lugu headusest, siirusest ja kodukootud armastusest, kui Sinu kodus väärtustatakse sisemist ilu välisele petlikule särale, siis tule meile külla ja saa Priidikuga tuttavaks. Priidik ei ole tõukass, tal ei ole värvilist kasukat ning ta minevik on olnud raske, kuid temagi väärib armastust. Seesugust armastust, mis oleks veel värvilisem, kodusem ja uhkem kui ükski teine!

Priidik on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Ta on pärit Sillamäe kassikolooniast.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.