Pood
0

Kasside Turvakodu

GAVROCHE – 05.10.2020

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

TÄNAVAKASSIST NAERATAVAKS KODUKASSIKS – GAVROCHE OTSIB KODU!

Veel hiljaaegu luusis Tallinna tänavatel üks hüljatud hall kõuts. Mõni loomade vabapidamist pooldav inimene oleks võinud öelda, et tal on tore lindprii elu, kuid just toredusest oli selles elus vajaka. Gavroche elas tänavakassi elu, mis tähendas seda, et tema igapäevaks oli toidu otsimine, turvalise varjualuse otsimine ning tahes-tahtmata ka kaklused. Ühel päeval, kui Gavroche oli endale pealaele saanud ilmatu suure haava, otsiti talle viimaks abi ning koostöös Tallinna loomade varjupaigaga jõudis Gavroche lõpuks meie hoole alla.

Turvakodus on Gavroche teinud läbi tõeliselt imelise muutumise. Kõigest paari nädalaga on sellest tahumatust tänavakõutsist saanud punnpõskne nurruv ja käpakesi sõtkuv kassipoiss. Pontsakate kõutside fännid peaksid endale kiiresti kardioloogi juurde aja panema, sest meie muhe Gavroche jätab kassiarmastajatel nii mõnegi südametukse vahele! Kui te vaid tunneksite, kui mõnusad on tema pontsakad põsed, kui armsasti ta nurrub ja no vaadake vaid – Gavroche oskab ka juba naeratada!

Võime juba kindlalt öelda, et meie oleme küll kadedad selle õnneliku inimese peale, kes Gavroche’ile päriskodu saab kinkida!

Tänu headele inimestele sai hüljatud tänavakõutsist turvakodukass. Kas tänu SINULE saab Gavroche’ist tõeline kodukass?

Gavroche on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 29.04.2020.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.

Vaada  Gavrochest videot siit.