Pood
0

Kasside Turvakodu

PEPA – 20.11.2020

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

PEPA JA LOLO PROOVIVAD ÕNNE – KAS LEIAME ÜHISE PÄRISKODU?

Veebruarikuus asusime teie abiga päästma 21-pealist kassikolooniat, kelle seas oli kauneid triibikuid, hurmavaid mustvalgeid lapikuid ning isegi pikakarvalisi siiamilaadseid nurrikuid. Ühed kaunid triibikud olid lapseohtu Pepa ja Lolo, kes nüüd õnne proovivad ning ühis päriskodu leida soovivad.

Väiksed Pepa ja Lolo on turvakodu tõelised südametemurdjad, kes oma läbitungiva pilgu ja täpselt sätitud vöötidega inimestele südamesse puurivad. Nemad võtavad üles vahvad mängud ning noolivad agaralt koos konservi. Seejärel juba vaatlevad aknal linde ning testivad, millised pesad on magamiseks kõige paremad.

Pepa ja Lolo on nii vahva kassitandem, et meil oleks väga hea meel, kui kassikesed leiaksid päriskodu üheskoos. Nad lihtsalt on nagu sool ja suhkru, sukk ja saabas või krõbin ja konserv, mis üksteist täiendavad. Oleme 100% kindlad, et Pepa ja Lolo tulevases päriskodus ei hakka mitte iialgi igav ning ka kõik turvakodust 2 kassi võtnud pered võivad kinnitada, et 2 kassi on parem kui 1! 

📌Kui Sina sooviksid Pepale ja Lolole ühise päriskodu kinkida, siis ootame Sinu kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee

Pepa on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud.