Pood
0

Kasside Turvakodu

PEEMOT – 12.06.2020

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Vabatathlik: ”Head külastajad, täna räägime teile muinasjuttu. Elas kord mustvalge kass nimega Peemot. Ta sündis väikeses linnas nimega Jõhvi, kuid teadis alati, et teda ootab suur tulevik. Juba tema sündimisel pargis põõsa all olid looduses märgid: tuul keerutas lehti ja taevast kukkus sabatäht…”

Peemot, võtab jutujärje üle: “Ja-jah, see olen mina. Ja see pole muinasjutt vaid tõsilugu. Üleüldse, ma annan siin Turvakodus ainult külalisetendusi. Ma olen nimelt suur staar. Mis, te ei teadnudki? Kooli kirjandustundides  vist tukkusite, saba kõrvadel? Mihhail Bulgakovi kuulus romaan, “Meister ja Margarita”?

Kass Peemot selles romaanis – see olen mina eelmises elus. Mina inspireerisin härra Bulgakovit. Aga kui uuesti sündisin läks Teispoolsuse arvepidamises midagi sassi. Pidin sündima peenesse kodusse Prints Nurrikuna aga selle asemel potsatasin Maa peale kodutu kassina. Ma esitan linnavalitsusele kaebuse.

Palun et see eksitus kiiremas korras likvideeritaks, sest mind ootavad gastrollid Tallinna Draamateatris, Moskvas, New Yorgis … Mis, te ei teadnudki? “Meister ja Margarita” on ju ka dramatiseeritud ning tänapäeval näitlevad kassid võrdsetel alustel inimestega. Kui ei usu, vaadake järele. Hollywoodis on neljajalgsetel talentidel samasugused profiilid nagu kahejalgsetel artistidel!

Ning superstaare tuleb ju hellitada ja poputada, kuidas nad muidu saavad anda hiilgavaid etendusi? Kus on minu personaalne assistent nimega Oma Inimene? Nõuan, et ta otsekohe välja ilmuks!”

Turvakodu lisab: Peemotil on suursugused maneerid ja seljas kohev mustvalge ülikond nagu staarile kohane. Siiski, ärge laske ennast tema ärplemisest ära petta. Olemuselt on  härra  Peemot täielik pehmik. Ta on väga sõbralik ja suhtlemishimuline nurrmootor, kes hirmsasti ihkab kodusoojust ja Inimese armastust, mida ta Teispoolsuse arveametniku vea tõttu selles elus veel kogenud ei ole.

Kui soovid oma ellu  X-faktoriga kaisukassi, tule Peemotit vaatama! Kassipoiss on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 25.04.2020.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.