Pood
0

Kasside Turvakodu

PUHVIK – 08.06.2020

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

20-PEALISEST KASSIKOLOONIAST PÄÄSTETUD PUHVIK ON VALMIS PÄRISKOJU MINEMA!

Veebruarikuu alguses rääkisime teile loo ühest 20-pealisest kassikolooniast, mis siinsamas Tallinna külje all end peitis. Iga nädal käisime püüdmisretkel ning tõime endaga kaasa järjekordsed karvapallid, kelle elule uue suuna andsime. Üks nendest vahvatest päästetud nurrikutest on siiamilaadne kassipoiss Puhvik!

Õues elades oli Puhvik üks väikene heatahtlik nahhaal ning see aktiivsus ja kavalus on säilinud ka turvakodus. Just tema oli esimene, kes õue maha pandud konservikausi taha maandus, tema oli esimene, kelle maitsva konservi abil püügipuuri trikitasime ning tema oli esimene, kellelt turvakodus hea konserviga esimesed paitused välja meelitasime. Võiks öelda, et selle väikese koheva kassipoisi süda sulab hea toidu abil!

Kassikoloonias elamine on Puhvikust teinud kassipoisi, kes lihtsalt armastab teisi kasse. Talle meeldib nendega mängida ning uskuge või mitte, aga isegi konservikaussi jagada! Kui Puhvik mängus väsib, siis meeldib talle teiste kasside kaissu pugeda – no ikka niimoodi, et vahele ei jää õhku ka! Ja kui sõprade kõrval ruumi pole, siis ta võib vabalt kellegi peas või sabatuti peal magada! No problemo!

Nüüd unistamegi ühes Puhvikuga tema suurest tulevikust – elust päriskodus! Kindlasti võiks Puhviku päriskodus olla veel vähemalt 1 kassike, sest Puhvikule lihtsalt nii väga meeldib teistega seltsida. Ootus kodus pakutavale heale toidule, pehmetele paikätele ja soojale pesale on vist sõnadetagi selge!

📌 Kui Sina sooviksid Puhvikule päris oma kodu pakkuda, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee