Pood
0

Kasside Turvakodu

JOHN – 03.05.2020

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

MU NIMI ON JOHN. JOHN KASS. KAS SUL ON JUBA SÜDAMEKASS? EI? AGA LÄHME KOOS KOJU SIIS!

“Hei, kahejalgne olend. Sa näed täna väga hea välja. Tule siia, räägime paar sõna juttu.

Muide, minu nimi on John.  John Kass. Kas see nimi ütleb sulle midagi? Ehk olete kuulnud minu seiklustest Kohtla-Järvel?  Salaluure operatsioon Hiirejaht ja nii edasi? Hei, vabatahtlik, minu hapukoorekokteil palun. Raputatud, mitte segatud. Ma loodan et teil on minu eelistused meeles.

Ahjaa, kuhu me nüüd jäimegi. Ma tahtsin nii muuseas küsida…  Kas sul juba on Südamekass? Ei ole veel? Mu jumal, vaene kahejalgne olend, sinu elul pole mõtet. Aga seda viga annab parandada. Ma tunnen kedagi. Poiss nagu ponks. Tema nimi on John.  Nirr, nurr, närr, jah, see olen mina. Hei, vabatahtlik, külastajale siin ka üks hapukoorekokteil!

No nii, kuhu me nüüd jäimegi. Minu vastupandamatud nurrud. Minu päikeses sätendavad vurrud. Minu läbitungiv pilk. Hei inimolend, pakun sulle super kuuma diili.

Sina ja mina köögis, kus luban sul endale tasuta serveerida kolmekäigulisi kiisueineid. Sina ja mina teleri ees, kus sul on privileeg mulle osutada paiteenust. Boonusena saad öösel nautida teenitud puhkust oma voodi jalutsis põrandal sellal, kui mina tudin sinu padjal. Miks põrandal? Kõik teenrid magavad põrandal, kas sa ei tea seda?

Diil kestab ainult piiratud aja, sest mina olen ülipopulaarne nurrik. Pea meeles, mu nimi on John. John Kass. “

Turvakodu lisab: kõik on tõsi, mida John endast räägib. Ta on ülimalt seltsiv, paimaias ja jutukas kassipoiss, kellele väga meeldib inimestega suhelda. Kui soovid oma ellu üht super-sarmikat ja seltskondlikku nurrmootorit, siis tule meie Johnile otsekohe külla!

John on pärit Kohtla Järve varjupaigast ning on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 14.04.2020. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.