Pood
0

Kasside Turvakodu

LILY – 28.06.2020

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

“Tere, kuidas käsi käib? Mina olen preili Lily. Olen pärit Põhja-Eestist. Aga Teie? Pealinnast? Oo, meeldiv tutvuda! Oo jaa, võite küll mu käppa suudelda. Olen  sellega täiesti harjunud, pärinen elupõlisest aristokraatide perekonnast. Ah et miks ma ajalehe peal istun? Ma… ma lugesin värskeid seltskonnauudiseid!“

Nurrik kõrvalt, käpa varjust: “Lily, sa ei oska lugeda!”

Lily kõrvale : “Ole vait, ära seleta!” Suurele ringile : “Oskan küll lugeda. Mina olen üks peen ja haritud kass. Mis seltskonnas Teie üldse liigute? Mina suhtlen ainult paremat sorti isikutega. Sellistega kel on sabad kammitud ja kes nurruvad pealinna aktsendiga.

Muide milline on teie varaline seis kui tohib küsida? Kas diivani peal on piisavalt pehmeid patju? Kas konserve külmkapis jätkub? Kas mänguasjade kast on täidetud? Kui vastasite “jah” kõigile küsimustele, siis võime kaaluda seda, et konservid ühte kappi panna. See tähendab teie panete konservid ja mina teen kapiukse lahti. Mida te arvate minu šarmantsest ettepanekust?”

Turvakodu lisab: Lily on armas, super-seltsiv ja paimaias kassineiu, kes päästeti Kohtla Järve varjupaigast. Inimestega suhtleb julgelt ja aktiivselt.

Neiukesel on ainult üks mure: ta tahaks olla perekonna ainus silmatera. Lily ei sobi hästi teiste kassidega: ta igatseb endale kodu kus saaks olla ainus Printsess Nurrik Herneteral.  Kiisuneiu tahaks koju jõuda nii ruttu kui võimalik, sest Turvakodus on ta ümbritsetud paljudest teistest kassidest – olukord, mis talle stressi tekitab.

Lily on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 14.04.2020.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.