Pood
0

Kasside Turvakodu

NURRI

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

08.03.2020

3 AASTAT KODU OODANUD NURRI TERVITAB KODUST!

Kas Sina mäletad veel meie imearmast Nurrit, kelle 2015. aastal 50-pealisest Viimsi kassikolooniast päästsime? Nurrikene ootas oma kodu tänamatult kaua – lausa 3 aastat -, kuid siis viis saatus teda kokku Evaga! Nüüd on meie armas karvapall juba 1,5 aastat päriskodus olnud ning ikka meid kursis hoidnud, milliste toimetustega ta parajasti tegeleb. Tänaseks päevaks on Nurri saanud hakkama ühe suurepärase teoga, mida ta turvakodus juba oskas, kuid kodus veel üldse eksponeerida ei tahtnud… Aga õige ka ju, las see teenindav personal pingutab, et kassikene “trikke” tegema hakkaks. 

” Mul oli tegelikult plaanis nädalavahetustel kirjutada, sest meil on siin nüüd suured muutused toimunud ja mitte “Õnne 13” stiilis, nimelt tohin ma talle pai teha! Üks hetk ta tuli lihtsalt ise pai nuruma ja nüüd olen persona non grata rollist välja saanud ja mõistan väga hästi, miks te teda turvakodus Nurriks kutsusite. Selliselt kummaliselt hakkas see sõbrunemine igatahes, enne paisid hakkas mu kõrval diivanil istuma nagu see oleks kõige tavapärasem asi, uksele vastu jooksma justkui ootaks mind.. 😀

Tervise üle ei ole ta ka kuidagi kurtnud, sööb ja joob ja kuuleb ka teisest toast ära, kui ma talle kanafileed hakkan tükeldama, värske muru ja värske õhk on samuti päeva olulised osad (kinnisel rõdul!). Võibolla ühel heal päeval saab juba ta küüsi ka lõigata. 🙂

Ma tegelikult ei uskunud, et me üldse sinnani jõuame, et ta minuga päriselt lepiks ja ma olin rahul sellega, et ta on lihtsalt ilus vaadata, aga nüüd ma olen nii põnevil, mis järgmiseks. Kas tuleb sülle?”

No meie Nurri (uue nimega Milly) on ju teada tuntud üllataja, seega meie ei imesta üldse, kui järgmiseks tulevad head uudised, mis Nurri süleskäimisest räägivad!

Nurri turvakodus