Pood
0

Kasside Turvakodu

MIRIEL

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

09.03.2020

Meil läheb hästi! Miriel (Miu) on endiselt maailma armsam, targem ja sotsiaalsem kass! 🙂 Ta on suur musitaja ja kaisutaja. Ta teeb trikke – istub, lamab, annab musi ja käppa, kassile omaselt loomulikult vaid maiuse eest. Diivanit ta ei kraabi, käib kratsimas ainult oma kratsipuud. Miu laseb ennast kammida ja naudib seda väga. Supertubli kass!

Kolisime eelmisel kevadel majja, ja see tõi talle kaasa väikese kohanemise stressi, millest saime Feliway abiga üle! Suvel saab Miu meiega koos ka õues käia, küll rihma otsas, aga sellega on ta kenasti leppinud. Talvel mõnuleb toas diivanil, kamina ees või perenaise-peremehe süles. Lisaks käib viimasel ajal naabri lõigatud kassihärra regulaarselt terrassil akna taga külas, seda Miu ootab väga – siis nad mängivad läbi klaasi teineteisega – aelevad ja panevad käppa vastu akent ja teevad peitust aknaraami taga.

Veebruari alguses sündis meie perre väike poja, seega Miu on nüüd natuke nagu vanem õde, kes tähelepanu saab paratamatult pisut vähem, aga ta võtab seda väga rahulikult ja mõistab justkui olukorda. Võimalusel, kui poja parasjagu süles ei ole, otsib Miu minu lähedust ja siis ta seda ka saab. Väikevennaga hoiab ta ise esialgu ettevaatlikult distantsi. Kindlasti saavad neist toredad mängukaaslased, kui poja rohkem inimese mõõtu võtab ja Miu usalduse võidab! Esimesed märgid on sellest juba ka näha 🙂

Suur tänu, armas Turvakodu pere, suure töö ja paljude pingutuste eest, mida nende imeliste loomakeste päästmiseks teete!