Pood
0

Kasside Turvakodu

ÕNNELA – 30.04.2020

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

UHKE KARVAPALL ÕNNELA OTSIB OMALE SOOJA PESAKEST!

“Oi, vaata mind! Mul on valged sokid ja valge põll, alati värskelt pestud. Ma ju tean, et Inimese kodus pehme vaiba peal kõndides peavad sokid  puhtad olema. Põlle sidusin ka juba ette – et koos pererahvaga lauda istuda ja maitsvaid koduseid kiisueineid süüa. Mul on hea kasvatus, tean mis Inimestele meeldib. Olen viks ja viisakas, pahandust ei tee kunagi. Ainult et… seda pererahvast  ei ole veel. Ega te ei tea kuna nad mulle järgi tulevad? Mul on kohver juba pakitud, panin sinna lemmikmänguasjad  ja mõned krõbinad…”

Turvakodu lisab: Õnnela on imearmas väike kassitüdruk, kes suurte ümmarguste silmadega maailma uudistab. Turvakodu elu uurib nurruke suure hoolega, inimesega suhtleb julgelt ja paiküsimine on käpas.

Kuid Õnnela suurtes silmades on ka kurbus, nõutus ja küsimus. Küsimus, kas tema siin maailmas üldse kuulub kuskile, kas tema jaoks üldse leidub õnne ja armastust. Sillamäe tänavatelt tulnud Õnnela teab, mida tähendab kodutu kassi elu. Habras kiisutüdruk ei taha enam kunagi selle juurde tagasi pöörduda. Igal hommikul peseb Õnnela hoolega oma sokke ja küürib põllekest, et olla särav, ilus ja puhas; lootuses et ehk just sel päeval astub Turvakodu uksest sisse Oma Inimene. Inimene, kes võtab ta sülle ja viib päriskoju ning hoiab, armastab ja kaitseb teda igavesti.

Õnnela on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 20.02.2020.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.