Pood
0

Kasside Turvakodu

VIDRIK – 28.01.2021

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus
UUES KODUS!

6 KUUD ELU PUURIS – VIDRIK TAHAB PÄRISKOJU! 💔

Aastavahetusel päästsime Harjumaalt ühest räämas majast 9 kassikest, kes elasid seal oma väljaheidete, rämpsu ja pori keskel. Ühes nendega päästsime ka meie imearmsa punase Vidriku. Tõelise merekaru, ütleksime meie.

Olgugi, et Vidrik sai räpastest tingimustest puhtasse turvakodusse, kus katus peakohal ja külje all kuiv ase, ei ole Vidriku elu turvakodus kulgenud nii nagu oleksime soovinud. Väga tundliku seedimise tõttu peab Vidrik sööma eritoitu, mida saame võimaldada vaid siis, kui ta teistest kassidest eraldame. See tähendab Vidriku jaoks päevast päeva, nädalast nädalasse ning nüüdseks kahjuks ka kuust kuusse puuris elamist.  Vaene Vidrik ei saa ringi lipata ja pallikestega mängida, kuigi ta nii nii väga tahaks…

Oleme murtud, sest see väikene ümarate silmadega karumõmm on väärt häid ja koduseid tingimusi. Väike Vidrik peaks saama teiste oma saatusekaaslaste kombel pallikesi taga ajada, kratsipuult kratsipuule hüpata ning aknal linde jälgida, ilma et peaks muretsema samal ajal oma tervise pärast.

🙏Hea sõber, kas Sina võiksid olla see, kes väikese Vidriku ellu täieliku pöörde toob, talle kodusoojuse kingib ning käpakesi sirutada lubab?

💙Juhul, kui Sa Vidrikut endale päriseks võtta ei saa, kuid Sul on kodus üks soe nurgake, kus Vidrik võiks tukkuda ning üks väike vaibake, mida Vidrik üle pika aja võiks kortsu joosta, siis palun paku talle hoopis hoiukodu!

📌Meie väike Vidrik ootab kodupakkumisi aadressile info@kassideturvakodu.ee