Pood
0

Kasside Turvakodu

PLIKA

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

11.01.2020

Tere, armad kiisud ja kahekäpalised inimesed!

Loetud päevade pärast olen ma uues kodus olnud juba terve aasta. Minu kohanemine uues kodus oli ülimalt kiire ja juba esimesel päeval olin ma inimesega koos pikutamas. Mina harjusin siin ruttu ja hoolimata enda väikesest kehast, tundsin end täielikult bossina. Kes aga minuga ei tahtnud harjuda, oli asukas nimega Roosi. Roosit te ehk ka mäletate, temagi on enda ja inimeste sõnul pärit Kasside turvakodust. Igatahes, Roosil kulus parajalt aega minuga harjumiseks, südamesõbrannasid pole meist siiani saanud. Me küll korraldame õhtuti paar tagaajamis tiiru ja mängime, kuid koos õndsat kassiund me kõrvuti ei naudi. Küll Roosi kord äsab mulle, kord lähen ise norima, et kobigu eest!

Muidu olen ma üldiselt sõbralik ja mänguhimuline. Lasen ennast sülle võtta, öösiti magan pererahva voodis, kord magan nende peas, kord kõrval, kord jalgadel, kord enda pesas. No igatahes, inimeste kaisus on mõnus magada! Nüüdseks olen ära õppinud ka õrna nurrumise ja kerge sõtkumise, kui mul eriti mõnus olla on.

Perenaine ütleb, et ma olen tiba paksuks läinud! Kujutage ette, mina, kellel on lihtsalt suuuuurepärane isu, olevat kergelt paks??! Ma ju pidevalt teen trenni. Nii, kui perenaine kööki läheb, võtan jalad kõhu alt välja ja torman esimesena kööki, vajadusel ronin lausa esikäppadega külmikusse, et inspekteerida, kas sealt midagi söödavat ehk saaks. Vot, ma ju teen trenni ja aina lidun ja lidun seega olen aktiivne ja nemad julgevad süüdistada mind selles, et olen kergelt..paks? Oeh. Nad vist pole priskeid kasse näinudki. Ma olen lihtsalt tiba ümar ja ümar on ka vorm. Ja üleüldse, head asja peabki palju olema, eks?

Igatahes, oma eluga ma olen rahul. Kui vaid saaks veel rohkem süüa ja kui saaks selle eluka nimega hamster sealt puurist kätte, oleks elu täiuslik. Lähen keeran end nüüd taas pehmesse voodisse kerasse ja soovin kõigile, et te armasad nurruvurrulised peagi endalegi leiate kodud, kus sööki jagub, paikäed aina teevad enda tööd, kus pererahvale saab kaissu pugeda ja neid ukse peal alati tervitada. Olge armsad!

Plika turvakodus