Pood
0

Kasside Turvakodu

SÜDAMEKE – 23.03.2020

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Mõni nädal tagasi saabus turvakodu kassituppa kassipiiga Südameke. Kassitüdruk oli juba 2 aastat Tartumaal hoiukodus oma päriskodu oodanud, kuid tema südamesõbrast polnud märkigi. Südameke sai toodud Tallinna lootuses, et meie kassitoas käivatele külalistele jääb lõpuks see imevahva kassitirts silma ning tema pikk ootus pärjatakse väärilise tasuga – armastava päriskoduga.

Esimesed päevad meie kassikambrites olid Südamekesele rasked. Arglikult piilus Südameke oma õe Miisu selja tagant välja, endal silmad suured. “Kuhu ma olen sattunud? Mis paik see seesugune on?” mõtles Südameke tagasihoidlikult. Vaid pehmed paitused olid need, mis Südamekese ehmatust leevendasid ning nüüd, 4 nädalat hiljem, on need samad paitused Südamekest nii palju julgustanud, et kassitirts julgeb juba mööda kassituba ringi liikuda. Nüüd jääb üle vaid küsida see sama küsimus, mille esitasime Südamekest Tallinna tuues: “Kas siin jääb viimaks Südameke kellelegi silma ning leiab oma südamesõbra?”.

Kassitirts Südameke ootab endale rahulikku kodu, kus paituste võlujõudu nautida ning Sinu armastuse embuses uue koduga harjuda. Kassitirtsule meeldivad väga ka teised kassid – koos oma õekese Miisuga on ju senimaani mööda hoiukodu trallitud ning ta klapib isegi sõbraliku koeraga.

Kui Sina sooviksid Südamekese 2 aastat kestnud ootusele ilusa punkti panna ja talle päriskodu kinkida, siis kirjuta meile!

Südameke on steriliseeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 24.12.2019.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.