Pood
0

Kasside Turvakodu

KLAUS – 24.11.2020

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

ILUS POISIKE KLAUS OTSIB OMA SÜDAMESÕPRA!

“Ohhooo, kes see kaunike siin küll on?” mõtlevad kõik, kes meie imekaunist Klausi kohtavad. Sellel hetkel jääb tavaliselt süda seisma, hing kinni ja maailm peatub. “Kust nii kaunid kassid küll tulevad?” küsitakse. Vastust ei pea muidugi kaugelt otsima, sest kõik kinnitavad üheskoos: “Ikka Kasside Turvakodust!”. Nii on ka meie kaunishing Klausike Kasside Turvakodus päriskodu ootamas.

Ja ega vaid Klausi kasukas pole kaunis – Klaus on kaunis nii seest kui väljas! Kui esialgu oli nurrumootor turvakodusse jõudes ehmunud ning teda võis enamasti pesadest peidust otsida, siis mida aeg edasi, seda julgemaks muutus ka Klaus. Kõigepealt näidati vilksamisi oma kaunist kasukat, siis juba seisti pikalt keset tuba ja vaadati umbusuga, mis imeloom see inimene on. Kui pärast pikki vaatlusi sai Klaus kinnitust, et inimloom on täitsa äge olen, hakkas Klaus mõtlema ka sõprussuhete loomisele. Nüüd ei olegi enam imekspandav, kui väike Klaus meid läbitungivalt piiluab ja me mõistame, et kassipoiss tahab kõvasti mängida ja pehmeid paitusi saada! Ooo, seda uhket Klausi nägu, kui kassike pehmeid paitusi saab… Nagu oleks olümpial medali võitnud! Ja eks ta ju selle vääriline ole ka, kui paikursused kiitusega lõpetad ja igaveseks pailõksu jääd! 

Väike Klaus otsib nüüd päris oma kodukest! Kui Sina tahaksid talle päriskodu pakkuda, siis kirjuta meile aadressile info@kassideturvakodu.ee

Klaus on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 17.01.2020.

Vaata videot Klausist siit