Pood
0

Kasside Turvakodu

PIIKSU – 04.09.2020

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Kui kaks triibikust sõbrannat ühel hommikul ärkasid, arvasid nad, et Turvakodusse on paigaldatud morseaparaat. Piik-piiks-piiks kostis ühest nurgast. Triibikud otsustasid otsekohe saata mõned telegrammid koju läinud sõbrantsidele. Suur aga oli nende üllatus, kui piiksude allikaks osutus neljajalgne nurrik.

Triibikud silmitsesid üllatunult väikest liigutavat apelsini karva olevust, kes Univerumisse saatis piiksuvaid signaale nagu pöörlev majakas. Triibikutel tekkisid emalikud tunded.

“Hei, mis lahti pisike?” küsis üks. “Nurrmootor on rikkis või? Pole hullu, üks kirju kasukaga kutt remondib neid haltuura korras. Tahad, tutvustame?”

“Mul ei olegi nurrmootorit,” ütles Piiksu vabandavalt. “On ainult piiksmootor. Kas see tähendab et olen rikkis kass?”

Kassimammid hakkasid naerma. “Muidugi mitte. Pole hullu, sulle see piiksumine täitsa sobib. Aga kuule, sa oled nii nääpsuke, pead midagi sööma. Lähme koos hommikust sööma, tahad?”

“Oh jaa,” rõõmustas Piiksu. “Viige mind Turvakodu-ekskursioonile. Mulle kangesti meeldib  avastada ja uurida.”

Turvakodu lisab: Piiksu on ülimalt liigutav väike kassike, kes tõepoolest oma soove ja mõtteid väljendab morsetaolise piiksumisega. Uudishimulik on ta ka: nurruke uurib kõike ümbritsevat suurte küsivate, imestavate silmadega.

Loomult on kiisutüdruk julge ja aktiivne: konservi küsimine on käpas ja inimesega mängib lustlikult. Pai teha esialgu veel ei luba, kuid meie arvates see on ainult aja küsimus.

Arvestades Piiksu minevikku valmistab meile kassikese eluterve käitumine suurt rõõmu. Piiksu on nimelt üks üheksapealisest kassikolooniast, kelle elu esimene etapp kulges rämpsu täis lagunevas kuuris kust nad aga õnneks leiti ja toodi Turvakodusse.

Loodame et Piiksu jääb peagi silma õigele Oma Inimesele. Soovime ka märkida, et kuigi kassitüdruk on paras aktivist, on ta olemuselt siiski õrnake – seetõttu vajaks ta rahuliku ja hella ümbrusega kodu.

Piiksu on steriliseeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.