Pood
0

Kasside Turvakodu

OTT – 11.06.2020

Sugu: Isane
Vanus: Alla 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

MAANTEE ÄÄREST PÄÄSTETUD KASSIPOJAD OTSIVAD KODUSID!

Veidi aega tagasi pöördusime teie poole murega maantee ääres elavatest kassilastest. Juba üks õnnetu kassike oli õnnetult auto alla jäänud ning teise kassipoegade kiire päästmine oli kriitilise tähtsusega. Õnneks kirjutas meile Katariina, keda oli kassikeste lugu puudutanud ning ta soovis kolmele kassilapsele oma koduukse avada. Nüüd ongi maanteekiisud Katariina juures hoiukodus ning ootavad juba põnevusega, millal alustada uut etappi oma elus – elu päriskodus!

Vahvad mõnekuused kassipojad on hoiukodus väga kenasti kohanenud. Kõik nad kasutavad liivakasti, lasevad ennast mõnusasti sügada ning mängivad nii nagu kassilastele kohane. Küll on vahva nende tegemisi ja toimetusi jälgida. Kolmevärviline kassipiiga Olivia, halli-valge kirju kassipoiss Ott ning triibikulaadne vennake Ottis otsivad kõik omale päriskodu, kus neid vahvaid mänge jätkata.

Kui Sina soovid oma uut aastat alustada suurima heateoga, mis kassimaailmas võimalik – pakkuda kodu kodutule kassile – siis kirjuta kassilastele aadressile info@kassideturvakodu.ee