Pood
0

Kasside Turvakodu

KELLY UUE NIMEGA NURR

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

01.01.2019

Nurr (turvakodu nimega Kelly) tervitab ja soovib koos oma perega teile kõigile:

Head uut ja õnnelikku aastat! Palju kordaminekuid ja ilusaid hetki ja palju õnnelikke ja rahulolevaid kodu leidnud kasse!

Minul läheb väga hästi. Olen väga hea kass olnud, sest Jõuluvana tõi mulle palju uusi palle ja mitu mänguhiirt. Pallid on minu lemmikmänguasjad. Järgmine aasta lasen Jõuluvanal tuua sellise masina, mis kõik pallid kappide ja diivanite alt välja ka otsib. Lisaks teen igapäevaselt palju igasuguseid kassitöid ja toimetusi …. Näiteks äratan kogu pere igal hommikul varakult üles ja kui mõni pereliige ei taha kohe tõusta, siis äratan teda ikka pikalt ja pühendunult. Nurruäratus on kuulus ka juba väljaspool kodu.  Kui vaja, siis oskan juba suurepäraselt keset voodit laiutada aga oskan ka armsalt pisikeses keras kaisus magada.

Olen tervislikult vegankalduvustega kass, käin hoolimata ilmast, paar korda nädalas õues värsket rohtu söömas ja ampsan ka toas igapäevaselt oma kassirohu potist paar suutäit.

Olen hästi sportlik, mulle meeldib väga trepist üles ja alla joosta,  eriti, kui keegi veel mööda treppi käib ning kui on vaja köögis toimetada, koristada või keldris käia, siis mina olen alati käpp.

Tulen perele alati uksele vastu, kui koju tullakse ja olen üldse väga seltskondlik kass. Isegi ilutulestikku vaatasin veidike aknast…

Igatahes jah, läheb toredasti ja olen täiesti sisse elanud:)

Soovin teile uueks aastaks kõike toredat ja palju jaksu ja jõudu kasside kodudesse aitamisel!

Kelly turvakodus