Pood
0

Kasside Turvakodu

BELLATRIX (UUE NIMEGA ELSA)

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

25.12.2019

Elsal läheb hästi. Ta on sõbralik ja uudishimulik, kuid siiski üsna ettevaatlik kass.

Tõenäoliselt koduse eluga on Elsa juba ära harjunud. Päevad mööduvad peamiselt süües, magades, paisid lunides ning päevas kord või kaks mööda tube ringi joostes ja kraapimistorni kratsides. Samuti meeldib talle ka rõdu peal aega veeta, kus ta turvaliselt ümbrust jälgida saab.

Süüa armastab ta aga edasi ja kuna ta ei ole sellest kombest lahti saanud, et kogu kaussi ei pea tühjaks sööma (kuigi keegi teine ta eest sööki ära ei söö), siis jätkuvalt saab krõbinaid vaid jao pärast hommikuti ja õhtuti. Ja iga kord on Elsa juba varakult platsis oma krõbinaid valjult nõudmas.

Õhtuti muutub ta täiega kaisuloomaks. Siis ronib sülle või külje alla ja kui võimalik, magab enamasti 8a peretütre voodis.
Suurema osa aastast elab Elsa kodus, aga korra aastas (jõulude paiku) reisib Elsa koos meiega Lõuna-Eestisse, kus ta on ka praegu. Uues ajutises kodus kohaneb ta kiiresti, ainult autosõit on see, mis talle väga ei meeldi. Sel aastal tuli tal juba kolmas kord meiega pikk tee kaasa teha ja peame tunnistama, et ta oli oluliselt rahulikum, kui varasematel kordadel. Ehk harjub ka lõpuks autosõiduga.