Pood
0

Kasside Turvakodu

RON – 25.09.2020

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

RON: ” KUI MA KOHE KOJU EI SAA, SIIS TULEB MAAILMALÕPP!”

Veidi enne jõulupühi jõudis turvakodu hoole alla kassipoiss Ron. Ta oli õrn, hell ja pisut isegi häbelik, kuigi paitusi nõudis küll vapra lõvi häälega. Siis me veel ei teadnud, et sellest väiksest Ronist saab kiiresti turvakodu hing, kes meid üheski tegemises maha ei jäta!

Oh, see meie Ron lihtsalt on kohe seltskonna hing! Ja see energia! Ühel hetkel on Ron köögis konservi nõudmas, kui järsku sekundiga on ta välisukse ette jõudnud, et saabujaid tervitada. Ron kohe on suure avatud südamega kassipoiss, kes saaks igal pool ja igas olukorras hakkama. Kui Ron oleks inimene, siis just seesugune, kelle sõbrad kõik tahaksid olla! Roniga on alati põnev, tal on alati positiivne energia ja ta tahab alati midagi lustlikku teha. Seesugune energia lihtsalt nakatab ning toob päikse välja!

Täna kohtasime Roni aga hoopis teistsuguses tujus. Ron ei tahtnud meiega üldse juttu puhuda ning paituste pealegi tegi solvunud nägu.
“Milles asi, kallis Ron?” küsisime.
“Ah, et milles asi? Kassid lähevad muudkui koju nagu soojad saiad, aga mina? Kas mina olen mingi vana sokk, et mina ei kõlba kellelegi? Muudkui keerutan ja hõõrun, müksan peaga ja jooksen inimest tervitama, aga eimiskit… Ma ei tea, kui ma nüüd ja kohe päriskoju ei saa, siis tuleb küll maailmalõpp, sest siis mina ei räägi enam kellegagi!”

Tulge meile appi, armsad inimesed! Väiksest Ronist saab kindlasti kellelegi hea sõber ning rohkemgi veel – truu kaaslane ja seltsiline pikkadeks aastateks-, kuid kes on see õige Roni inimene, keda ta nii väga ootab? Äkki võiksid see olla Sina!?

Ron on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 20.12.2019. Ron on päästetud Kohtla-Järve varjupaigast.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.

Videot Roni tegemistest näed siit.