Pood
0

Kasside Turvakodu

THEODOR – 31.01.2020

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Meie kallis mõmmikkass Theodor saabus meie hoole alla poolteist kuud tagasi Tartumaalt. Oi, ta oli meie jaoks nagu tõeline jõuluime – muhe, ümaranäoga pontsikkass. Tõeline mõmmi! Kus me alles teda silitasime ja paitasime ja kaisutasime. Vahel tuli vabatahtlikele lausa öelda, et võiks teisi kasse ka paitada või et juba on südaöö käes ja oleks aeg koju minna. Aga no kuidas sa suudad lahkuda, kui nunnumeeter on lausa Merkuurini!

Olenemata oma nunnudusest pole Theodor veel päriskodu leidnud. Võib-olla on asi selles, et Theodor vajab allergikule mõeldud eritoitu, mis niivõrd paljusid ehmatab. Terviseprobleemi ilmsiks tulekul kaotatakse huvi Theodori vastu ning asutakse teisi kasse paitama… Nii jääbki Theodor üksi puuri nukrutsema ning tema võimalus õnnele on taaskord löögi saanud.

Theodor ootab oma ellu parimat sõpra, keda ei hirmuta see, et tavalise kassitoidu asemel vajab Theodor kindla nimega krõbinaid ja konserve. Theodor ootab sõpra, kes näeks, kui väga see muhe mõmmikkass parima sõbra järele igatseb! Kui Sina võiksid olla kassipoisi parem sõber ja soovid talle kinkida oma südame, siis kirjuta Theodorile!

Ootame Theodorile nii hoiukodu kui ka päriskodu pakkumisi, sest meie suur soov on, et kassipoiss saaks esimesel võimalusel puurist välja kolida ning kodustesse tingimustesse.

Hoiu- või päriskodu pakkumiseks kirjuta meile aadressile info@kassideturvakodu.ee

Theodor on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 14.12.2019.