Pood
0

Kasside Turvakodu

MARKO – 26.11.2019

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Veidi aega tagasi saime loomakliinikust abipalve – eutanaasiale oli toodud endine kodukass nimega Marko. Väidetavalt oli Marko ründava iseloomuga ning seetõttu võttis pere vastu seesuguse karmi otsuse. Teadagi ei suuda meie ühelegi uuele tulijale “ei” öelda ning pikalt mõtlemata otsustasime kassipoisile oma abikäe ulatada. Olime valmis, et stressis kodukassi jaoks on turvakodu elu väga raske ning turvakodus võib stress veelgi süveneda…

Tõime Marko turvakodusse ning see, missuguse iseloomuga Marko meid turvakodus igapäevaselt vastu võtab, on kaugel kirjeldatud iseloomust. Marko on ülisõbralik, paimaias ja väga tšill kiisu, kes heameelega poeb sülle, nurrub tänutäheks ning võtab igal hetkel vastu palju-palju silitusi. Meie ei ole kordagi näinud, et Marko oleks kuidagimoodi sõjakas mõne inimesega või teise kassiga, vastupidi, isegi kui keegi teine kiisu tahaks Markole käpaga äsada, on Marko see, kes alandlikult taandub ning rahumeelselt omi toimetusi tegema läheb.

See vahva ning ülisõbralik süle- ja paikass otsib nüüd omale teist võimalust. Päriskodu, mis oleks igavene ning kus teda iialgi ei hüljata.

Marko on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 22.10.2019.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.