Pood
0

Kasside Turvakodu

JETE – 08.05.2019

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Kui Jete turvakodusse jõudis, oli ta tagasihoidlik ning rahulik. Andsime Jetele aega kohaneda ning õigepea saime teada, kui eriline ta tegelikult on… Jete on õrn ja ebamaine- tõeline haldjakass. Ta on nii ebamaine, et teda vaadates võtaks miski inimese justkui oma embusesse. Ilmselt on see tugev armastus, mida Jete kiirgab ja mis inimese märkamatult enda võrku mässib. Need lumivalged sõtkuvad käpakesed rajavad tee Sinu südamesse, kaunid rohelised silmad puurivad südant ning see roosa ninanöps purustab nunnumeetri.

Ja niimoodi Jete meid igapäevaselt lummabki ning me oleme mures… Kui Jete on meid vaid nädalaga nii tugevalt ümber oma sõrme mässinud, siis mis saab, kui Jete kauemaks turvakodusse jääb? Nii võib juhtuda, et iga järgnev külaline saab turvakodus nii lummatud, et inimesed kolivad turvakodusse sisse! Aga kuhu siis kassid enam mahuvad?

Hea inimene, tule meile appi ning kingi Jetele päriskodu. Jätame turvakodu ikka kasside päralt ning las Jete lummab edaspidi oma perekonda.

Jete on steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Turvakodus ootab uut kodu alates 15.02.2019. Päästetud Kohtla-Järve varjupaigast.

Jete ootab kodukirju aadressile info@kassideturvakodu.ee