Pood
0

Kasside Turvakodu

MUSJA – 19.06.2020

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

PAIMAIAS MUSJA OOTAB KODU JUBA 3 AASTAT – KUI KAUA VEEL?

Kassipreili Musja leiti Narva tänavatelt koos oma pisikeste poegadega juba kolm pikka aastat tagasi. Vapper kassiemme kasvatas oma lapsed suureks ning saatis kõik kenasti päriskodudesse ning lootis, et õigepea naeratab tallegi õnn. Nüüd on Musja seda õnne oodanud juba kolm pikka aastat…

Narva vabatahtlikud, kes Musja päästsid ja teda esimesed kaks aastat hoidsid ja hellitasid, saatsid Musja meie juurde Tallinna lootuses, et ehk liigub siin rohkem kassisõpru, kellele seesugune paimaias mustvalge tirts silma jääb. Musja saabus 2018. aasta lõpul meie hoole alla ning juba on täitunud Musjal üks aasta ootust ka meie juures. Kui kaua veel peab see imeõrn hingeke ootama enne, kui oma inimesele silma jääb? Kas Musja jääb oma mustvalge kasuka tõttu märkamata? Iseloom on ju Musjal kuldne!

Kui Sina leiad, et kasukas ei riku kassi ning kõige olulisem siin maailmas on kuldne ja soe süda, siis suure tõenäosusega oled Sina see, keda Musja on kõik need 3 aastat otsinud. Tule Musjale külla ning lase sellel igavesel sõprusel teoks saada!

Kodupakkumisi ootame aadressile info@kassideturvakodu.ee

Musja on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 27.12.2018.