Pood
0

Kasside Turvakodu

ÜKSSILM – 19.01.2019

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

“Hei, sõbrad! Mina olen Kasside Turvakodu üks värskemaid hoolealuseid – mänguhimuline ja krapsakas Ükssilm. Olen tegelikult täna teie ees seetõttu, et hirrrrrmsasti tahaks omale päris oma sõpru! Vabatahtlikud on toredad küll, aga seni pole ma veel ühtegi kohanud, kes meie juurde ööseks oleks jäänud. Mina tahaks just seesugust sõpra, kellele ööseks kaissu pugeda ja saba salliks kaela siduda. Hommikuti ringutaksime üheskoos pehmetel patjadel ja vaataksime segaduses ilmel teineteist, et kumb siis ikka kummale süüa tegema peaks?!

Sellistel mõnusatel päevadel nagu täna, armastaksin oma parimat sõpra kõigis tema tegemistes aidata. Hakkame koristama? Aga muidugi! Kõik pallid otsin voodi alt üles ja veeretan kapi alla! Peseme liivakasti? Aga muidugi, sa pesed selle puhtaks, et ma saaks kohe uuesti liivakastis käia! Kindlasti peseksime koos ka aknaid, et ma paremini välja näeksin. Iga päev akna taga vareste peale käuksudes läheb ju aken paratamatult mustaks!

Oh, kallis parim sõber, me teeksime nii palju asju koos ja meil oleks väga vahva! Kirjuta mulle ruttu aadressile info@kassideturvakodu.ee ja saame juba kokku!

Ükssilm on kastreeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Turvakodus ootab uut kodu alates 27.11.2018.