Pood
0

Kasside Turvakodu

MATTIS – 01.12.2020

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS KOOS HÄRRA VALGEGA!

519 PÄEVA OODANUD MATTIS TAHAB KA KOJU!

Kassipoiss Mattis saabus meie hoole alla 2018. aasta suvel. Oh, kui kaugel tundub see aeg. Vahepeal on koju läinud sadu kasse ning meie hoole alla jõudnud sama palju. Kuid üks on vahepeal olnud muutumatu – Mattis on siiani turvakodus.

Muhe Mattis saabus meie hoole alla koos mitmete teiste kassidega, kes ühe kassitädi abiga tänavalt päästeti. Suurte lootusrikaste silmadega Mattis lootis, et just turvakodus saab tema elu uue pöörde. Et viimaks ometi leidub talle inimene, kes temas oma sõbra ära tunneb ja kassipoisi päris oma koju viib. Siiani ei ole keegi veel Mattist ära tundnud, rääkimata sellest, et keegi oleks üldse Mattisele külla tulnud või talle kirja kirjutanud…

Olgugi, et Mattis on turvakodus veel tagasihoidlik, näeme meie temas suurt potentsiaali. Ta vajab lihtsalt oma inimesi, kellele oma süda usaldada ja kelle paituste lõksu langeda. Mattise silmis vilgub alati kelmikas tuluke – oh kui palju nalja hakkaks Mattisega kodus saama. On vaid vaja inimest, kes usuks meie Mattisesse ning teaks nii nagu meiegi, et igast arglikust kassist saab koduse hoole ja armastuse käe läbi paikass.

Anna Mattisele võimalus ja ta näitab, kui suureks armastuseks ta võimeline on!

Mattis on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 16.08.2018.

Kirjuta Mattise südame võitmiseks aadressile info@kassideturvakodu.ee