Pood
0

Kasside Turvakodu

PLIKA – 20.01.2019

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Kassitirts Plika saabus meie hoole alla mõned nädalad tagasi otse Narvast. Vaevu jõudis Plika turvakodu pehmes pesas koha sisse võtta, kui vabatahtlikel hakkasid telefoni põrisema… “Kas see on kindel, et Plikakassipoeg ei ole? No nii tilluke, nagu väike helbeke!”. Vaevu jõudsid mööduda mõned minutid, kui uuesti telefon kirjast märku andis: “Appi, ma olen lummatud! Selline mõnus pisikest kasvu plikake. Panekski tema nimeks Plika? Ta on ju nagu igipõline kassipoeg! Nii mõnus kass!”… Piip-piip… “Oeh, tõesti on Plika nii vahva! Küll on kahju, et vabatahtlike kodud kummist pole. Nii tahaks veel ühte mustvalget hurmurit endale!”.

Nüüd ootame me kirja SINULT ja umbes samas stiilis: “Ma nägin Plikat ja olen armunud! Me vist oleme kokku loodud! Kas ma võiksin talle päriskodu pakkuda?”. Jah, just seesugune kiri kirjutagi, sest see vahvaPlika ootab nii väga, et saaks juba mõnda perekonda rõõmustada!

Kui Sina oled unistanud pai- ja kaisumaiast kassist, kes on kassipoja mõõtu, siis kirjuta kiiresti Plikale! Ikka aadressile info@kassideturvakodu.ee

Vaata videot Plikast siit