Pood
0

Kasside Turvakodu

KILPSU – 14.12.2018

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Kassitüdruk Kilpsu saabus meie hoole alla mõned nädalad tagasi, kui ta tänavalt hulkumast leiti. Seekord olid Kilpsu kaitseingliteks pisikesed õues mängivad lapsed, kelle juurde kassitüdruk abi paluma tuli. Kilpsu on tõeliselt harukordne kass, sest kui palju on neid nurrikuid, kes end õues sülest sülle võtta lasevad? Aga just nii oligi – iga kord, kui Kilpsu jälle end õues mängivate laste juurde sättis, said lapsed Kilpsut süles nunnutada nagu pisikest kassibeebit…

Nüüd on Kilpsu tänavatelt päästetud, ta on jõudnud turvakodusse ning meiegi oleme veendunud, et kassitüdruk on üks tõeline nurru- ja lastekass! Piisab inimesel olla Kilpsu nägemisulatuses, kui juba selle väikse karvakera sees nurrumootor täisvõimsusel põrisema hakkab! Ometigi on Kilpsu turvakodus veidi häiritud – ta ei ole teiste kasside seltskonnast just vaimustunud ning olgem ausad, laste paikäsi on turvakodus Kilpsu jaoks liiga vähe!

Seega, Sina armas ema või isa, kelle lapsed juba ammu endale kassi igatsevad, nüüd on aeg alla anda! Kirjuta Kilpsule aadressile info@kassideturvakodu.ee ning täida oma laste ja Kilpsu unistused! Sa ju sisimas tead, et nad on kokku loodud!

Ta on vaktsineeritud, kiibitud ja saanud ussirohtu, steriliseeritud oli ta juba varasemalt. Turvakodus ootab uut kodu alates 26.10.2018.