Pood
0

Kasside Turvakodu

LOHE

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

30.09.2018

Frau Lohel on kohe täitumas esimene koduaasta. Pressiesindaja Naffi loal väike ülevaade.

Täna  hommikul olid Naff ja Lohe kuidagi eriti elevil. Midagi pidi tõesti juhtunud olema, sest Naff loovutas vabatahtlikult oma sardiinipasteedi Lohele ja lubas ta oma lemmikkohale magama. Kalendrisse vaadates oli asi selge- tähistati Lohe vastuvõtmist terrorirakukese liikmeks. Inimeste seisukohalt tãhendab see seda, et ühe (või siis pooleteise, sest Triips pole jätkuvalt suutnud otsustada, kuhu parteisse kuuluda, ja toimetab vastavalt sellele, kust kanafilee laekub) terroristi asemel on nüüd kaks ja ärge hakake rääkima seda “kaks on parem kui üks” juttu.
Naff võttis vaba päeva ja lubas armulikult inimestel Lohe esimesest koduaastast teile kirjutada. Seejuures  hoitatades, et liigselt lobisema kui kukuks, sest õiged kodu-uudised tema kui pressiesindaja esituses on peagi tulemas.
Aga jah, Lohe karv jätkuvalt läigib, silmad säravad ja kehavormid kipuvad järjest ümaramaks minema. Mõned fotod selle kinnituseks.
Allpool mõned näited suhtlusest Lohega, mis kinnitab, et terrorismi aastane algõpe on tal Naffi juhendamisel edukalt läbitud.
“Lohe, palun kas sa võtaksid veidi koomale, tahaks ka istuda”. Lohe: “Inimene tahab istuda? Pehmele diivanile? Naff, naerukoht ju?”
“Lohe, ma väga vabandan, aga täna hommikul pole kaelamassaaži jaoks tõesti aega” .Lohe: ” Mis mõttes pole inimesel kassi jaoks aega, tõuse varem üles, kui oma töödega hakkama ei saa. Või veel parem, ära mine üldse magama”.
“Lohe, ma jälle väga vabandan, aga hapukoor on otsas” .Lohe: “Hapukoor pole kunagi otsas, lihtsalt inimene pole viitsinud jälle poodi minna. Juba teist korda, mäletad, mida kolm kuud tagasi lubasid?”
“Lohe, palun kas sa lõpetaksid voodikatte närimise”. Lohe: “Naff, tule aita mul voodikate leida. Ah seesama risu või?”
Aga nagu märgitud, Naff kirjutab varsti kõigest pikemalt. Palus vihjata, et tal saab 5 aastat kodukassi elu varsti täis ja kingituste nimekiri olevat juba koostamisel.

Lohe turvakodus