Pood
0

Kasside Turvakodu

SILMAKE – 22.01.2019

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

“Tere!
Tean, et olete kindlasti praegu kassidega ülekoormatud, kuid pean siiski küsima ja abi otsima. Kas Teil oleks võimalik pakkuda ühele kassile peavarju ja arstiabi? Tegu on ühe kassiga, kes on hetkel jäänud täiesti ihuüksi kõledasse rohtukasvanud hoovi. Kiisu sugu ega vanust kahjuks ei tea, samuti on tema silmad tumedaks värvunud. 😞 Kunagise omaniku poja sõnul kass siiski näeb ja see on lihtsalt väline probleem, kuid ise kipun arvama, et kass on pime või heal juhul on nägemine väga halb… Lihtsalt mõelge, mida see vaene hing peab tundma- ihuüksi ja (pool)pimedana päevad ning ööd läbi seal kõledas hoovis 😢 Kas Te saaksite aidata? Palun…”

Just seesugune kiri potsatas hiljaaegu meie kirjakasti ning murdis meie südamed. Sekunditki mõtlemata tõttasime kassipoisile appi, sest sellises seisundis kiisu pikalt õues vastu ei pea. Praeguseks on kassipoiss Silmake jõudnud Tallinnasse, saanud arstide juures esmase ülevaatuse ning on selgunud, et kuigi tema nägemine on väga halb, näeb ta tõenäoliselt varjusid. Hetkel on Silmake loomakliinikus, ta on inimeste suhtes väga sõbralik ja otsib kontakti, kuid… Silmake peab igapäevaselt elama pisikeses puuris ning see tekitab palju läbielanud kassile väga suurt stressi. Silmake vajab kiiresti turvalist ja sooja päriskodu!

Armas Sõber, kui Sinu kodus ja südames on ruumi veel ühele kassile – sõbralikule, kuid kehva nägemisega Silmakesele – siis palun kirjuta meile KOHE!

Kontakt: info@kassideturvakodu.ee

Silmake on kastreeritud, kiibitud ja saanud ussirohtu.