Pood
0

Kasside Turvakodu

KANTER – 29.10.2018

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

 

UUES KODUS!

Kassipoiss Kanter on jõudnud meie hoole all olla vaid mõned nädalad, kuid juba selle lühikese ajaga on ta meie meeli hullutanud! Igaüks, kes Kanterist möödub, hõiskab: “Vau, milline mõmmik!”, “Vaata kui silmapaistev!”, “Issver, kui kodus oleks selline suur kass, siis vist oleks küll elu lõpuni turvaline olla!”, “Appi, Kanter vist on küll uus Mürakas? Kas ta juba autogramme ka jagab?”…

…ja niimoodi see meelte hullutamine käibki. Kanteris kohe on selline talendikas säde, et meie riigi talendipoliitika tegijad läheksid küll Kanterit nähes hulluks! Kõik pastakad lendaksid käest, sest talent on ju viimaks leitud! Ja kui veel Kanter neile demonstreerib kui kaugele ta oma mänguhiirt oskab heita… Oh, püha püss! Riputage kõik medalid ja karikad juba Kanteri kaela, sest siin on Eesti läbi aegade kõige kuumem mänguhiire heitja!

Kanteril oleks justkui kõik olemas, kuid siiski kõik pole kuld, mis hiilgab… See särav kassipoiss on tegelikult veel täiesti koduta ja ihuüksi siin maa peal. Kanter loodab väga, et tema talenti märkab ka üks hooliv ja armastav kodu!

Kanter on kastreeritud, kiibitud ja saanud ussirohtu. Enne uude koju minekut saab ka vaktsineeritud. Uut kodu ootab turvakodus alates 15.09.2018.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.