Pood
0

Kasside Turvakodu

MURRI – 03.10.2018

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS KOOS RÕBAGA!

Turvakodus uksest sisse astudes juhtub sageli, et meie külalised komistavad. Ei, põhjuseks ei ole see, et ukse ees oleks aste. Põhjuseks on hoopis meie imearmas Murri, kes inimese jalge ees kaheksaid teeb ning enne inimese jalgu rahule ei jäta, kui ta tõstetakse inimese õlale – ikka selleks, et kassipoiss saaks peamüksudega oma kiindumust näidata. Nendel hetkedel armastab imearmas Murri ennastunustavalt inimesele kõrva nurruda ning inimese lõua alla kerra kerida. Kui see oleks võimalik, siis Murri tahaks olla osa inimesest, umbes nagu inimese käsi või jalg, sest ta tahaks lihtsalt koguaeg inimese juures olla.

Uskuge või mitte, aga turvakodu kõige suurem sülelemb ja paikiisu on turvakodus viibinud juba aprillikuust saati- kas pole uskumatu?! Meie arvame, et see viga tuleb viivitamatult parandada, sest selline sõbralik kassipoiss peaks ammu päriskodus olema!

Murri on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 22.04.2018 ja jõudis meie hoole alla Kohtla-Järve varjupaigast.

Kui Sina otsid endale maailma kõige südamlikumat sõpra, kes armastab süles olemist ja paitamist, siis kirjuta Murrile aadressile info@kassideturvakodu.ee