Pood
0

Kasside Turvakodu

ZEN

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

30.07.2018

1. augustil saab Zenil koju jõudmisest aasta täis. Saadame selle puhul Kasside Turvakodule palju tervitusi ja paar pilti.
Aasta on läinud ruttu ja tegusalt. Nüüdseks teab Zen kindlalt, et kõik pehmed pikutamiskohad ja maitsvad suupalad on tema jagu. Võõraid uurib ta esialgu ettevaatlikult, aga omade inimeste tulles jookseb kurr-kurritades kohale, viskab põrandale käntsuli ja ootab paitusi.
Kodustes toimetustes kaasa löömine meeldib Zenile endiselt. Erilise huviga jälgib ta kokkamist, pesupesemist ja oma kasti puhastamist. Zen ise on hästi puhas poiss – käpad ja kõht on tal alati lumivalgeks lakutud ja rinnakarvad ritta seatud.
Kui vahel ebameeldivamaid protseduure tuleb läbi teha (näiteks ussirohu võtmine, küüntelõikus või lausa hambaarstil käimine), siis Zen pikalt ei põe ja viha ei pea – hetke pärast on ta jälle rahul ja rõõmus.
Tavaliselt käitub Zen soliidselt nagu 6-kilosele endisele kõutsile kohane, aga mõnikord tuleb tal äkitselt tuju oma sabaotsa taga ajada või vaiba alt nähtamatuid hiiri püüda. Zeni lemmikmänguasjad on lauatennise pall, millega saab triblada, ja pehme pall, millega väravavahioskusi treenida. Hiljutisest jalgpalli MMist sai ju inspiratsiooni. 😉
Soovime, et kõik kassid leiaksid head kodud ja et Kasside Turvakodu vabatahtlikel ikka jõudu ja jaksu jätkuks.
Zen perega