Pood
0

Kasside Turvakodu

BATMAN – 18.02.2020

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Kõik on kuulnud kangelasest nimega Batman ja tema suurtest vägitegudest. Siin on meie hoolealune Batman ning ka tema on Kass suure algustähega. Batmani missioon siin maailmas on näidata, milline võib olla ühe tänavakassi õnnetu saatus ning kuidas üks hetk võib kõike muuta.

Batman saabus meie hoole alla Tallinna tänavatelt pärast pikka tänaval elamist. Oli vaja vaid ühte hetke, et tema saatusesse pööre tuua – tema kaitseinglid pidid teda märkama! Ja nii juhtuski, et tähelepanelik Batmani leidja otsustas nõuks võtta kassike tänavalt ära aidata!

Turvakodusse jõudes märkasime, et tema peakene on viltu ning ta lonkab kõndides jalga. Käisime Batmaniga arstil, et saada selgust, kas meil on võimalik Batman terveks teha. Erinevate arstide arvamused ühtisid – Batman lonkab vana vaagnaluumurru tõttu, mis ise kokku kasvanud ning viltune peahoid on tugeva luupõletiku tagajärg. Kuigi neid vigastusi ei saa enam ravida, saame siiski Batmani elu täielikult muuta… Me saame otsida talle elu esimese ja igavese päris oma kodu!

Batman on oma elus palju näinud ning on seetõttu veel tagasihoidlik, kuid nüüd on aeg tuua kassipoisi ellu rõõmu! Kui Sina sooviksid pakkuda Batmanile kodu, mis on igavene ja näidata talle, milline on armastuse jõud, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee

Batman on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 20.04.2018.