Pood
0

Kasside Turvakodu

JOOSU – 24.12.2020

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Teate kassipoiss Joosust juba 2018. aasta kevadel, kui meile saadeti murelik kiri Narva suvilakasside olukorrast. Kohalikud ei sallinud sealseid kasse ning neist üritati erinevatel viisidel lahti saada. Pärast happerünnakut oli olukorra tõsidus kõigile selge ning südamlikud kassiinimesed võtsid meiega ruttu ühendust. Seejärel jõudis Joosu ühes teiste sõpradega turvakodu hoole alla.

Nüüdseks on sellest päevast möödas juba peaaegu kaks aastat. Kõik Joosu sõbrad ja seltsilised Narva päevilt on päriskodudesse jõudnud, kuid paimaias Joosu ootab ikka veel…

Meie vahva Joosu on üks suur paisõltlane. Tema juba paituste saamiseks kohta ei vali, sest nii kui Joosule paikäsi läheneb, kukub kassipoiss jala pealt pikali ja hakkab hellitusi nautima. Nii sobib Joosule paitamiseks väga hästi krõbinatünn, aknalaud, pesumasin ning tema võib vabalt ka keset põrandat põntsti pikali kukkuda. Peaasi, et ükski paitus saamata ei jääks!

Joosu on ka agar suletuti tagaajaja, kes võib mänguasjade eufoorias ennast pikki minuteid küljelt küljele keerutada. Peaasi, et keegi tegeleks ja lähedust kingiks! Kassipoiss suudab hoiukodus jagada maid ka hoiukodu isikliku kiisuga ning on suureks sõbraks nii suurtele kui väiksematele.

Kui Sina sooviksid Joosu pika ootuse lõpuks ometi lõpetada ja talle kodu kinkida, siis palun võta meiega ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee