Pood
0

Kasside Turvakodu

JULIA – 02.11.2020

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus
UUES KODUS KOOS MUSIGA!
2,5 AASTAT KODU OODANUD JULIA EI JAKSA ENAM OODATA… PAKU TALLE KODU! 💔
 
2018. aasta alguses ületas turvakodu lävepaku imearmas siiruviiruline kassitirts. Kõik ahhetasid teda nähes, sest sellise kasukaga kasse ei ole maailmas just palju. Nimetasime selle kauni tirtsu Juliaks ning jäime üheskoos ootama, millal keegi kolmas tema haruldust märkab ja talle päriskodu kingib.
 
Kuid seda inimest ei ole siiani tulnud.
 
Meie väikene haruldane Julia ootab päriskodu juba 2,5 aastat ning tema ootusel ei paista lõppu. Meie loodame, et Sina oled see, kes nüüd meile kirjutab ja selle armsa karvapalli pika ootuse päriskoduga pärjab!
 
Julia kohta jagub meil vaid häid sõnu! Tegemist on hella ja õrna kassitirtsuga, kes saab imeliselt läbi teiste kassidega. Alati on Julia see, kes meie “kassipuntratest” osa võtab ning teiste kassidega sabad sõlmes üksteisele peamükse jagab. Headust ja soojust jagub Julial kõigile kassidele. Inimestega on Julial veel tagasihoidlikud suhted. Ärge saage valesti aru, Juliale pakuvad inimesed väga huvi!
Turvakodus on palju erinevaid vabatahtlikke, kuid Julia tahaks oma südame päriselt avada ja kinkida vaid ühele inimesele – tema südamesõbrale. Me näeme, kuidas Julia meid päevast päeva uurib, meie paikäsi piidleb ning vahel pea viltu keerab ja meid sügavale silma puurib. Ta otsib – ta otsib ja uurib, kes võiks olla see päris tema inimene.
 
Tule meile külla ja kingi meie tagasihoidlikule, aga väga suure paikassi potentsiaaliga Juliale päris oma koduke! Usu meid, anname Sulle turvakodu garantii, et temast saab kohe parim sõber Su kassile ning mõne aja pärast ka parim kaisukass Sinule! ❤️

Julia on steriliseeritud, vaktsineeritud ja kiibitud. Turvakodus ootab uut kodu alates 29.03.2018, jõudis meie hoole alla Kohtla-Järve varjupaigast.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.