Pood
0

Kasside Turvakodu

VIRSIK – 15.07.2018

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

Ühel päeval avastas hea kassihaldjas põõsalehtede varjust kuldkollased silmad. Need olid kohkunud, tagasihoidlikud, kuid siirad silmad, mis lehevarjust vastu vaatasid. Ei teagi, kumb oli rohkem ehmunud, kas inimene oma ootamatust leiust või kuldkollane kassipoiss ootamatust tähelepanust, sest tema jaoks oli olukord uudne…

Virsiku välimus sarnanes kodukassi omale ning loomaarsti juures sai see kinnituse, sest kassipoiss oli juba eelnevalt kastreeritud. Polnud siis ime, et Virsik lehevarjus niivõrd ehmunud oli- ta polnud kunagi varem niimoodi tänaval pidanud elama! Mismoodi Virsik tänavale sattus, kas ta oli eksinud või hüljatud, jääb meile ilmselt igaveseks teadmata. Seni ei ole keegi kassipoissi taga otsinud.

Nüüd on aga aeg minevik unustada ning pöörata Virsiku kuldkollane pilk tulevikku! Hädasti oleks vaja ju leida endale soe ja armastav päriskodu, mis kestaks pikki eluaastaid! Virsik lubab kodus olla üks tõeliselt eeskujulik seltsiline, et Sa saaksid kõigi ees kiidelda kui ideaalne on Sinu uus parim sõber!

Virsik on kastreeritud, kiibitud ja saanud ussirohtu. Enne uude koju minekut saab ka vaktsineeritud.

Kirjuta armsale Virsikule aadressile info@kassideturvakodu.ee