Pood
0

Kasside Turvakodu

PONTSU – 24.11.2018

Sugu: Isane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

“Oi, mida sa teed? Pesed nõusid? Oi, kui huvitav! Lase mina aitan ka. Nühin siit natuke käpaga. Ja vaata, mõne kausi küljes on veel natuke konservi, ma aitan puhtaks poleerida.

Aga nüüd? Oi, SEE kapp! Konservikaevandus! Lase ma aitan sul valida! Ei no miks sa tavalist võtad, võta ikka neid Gourmet omasid! Ja võta rohkem! Rohkem!

Mida sa seal sobrad? Seal väikeste valgete asjade kastis? Kellelegi on rohtu vaja? Ma võtan siis ka rohtu, seltsi mõttes. Ah et mul pole midagi viga? Aga rohtu võin ju ikka võtta, igaks juhuks? Rohi on mõru ja ei maitse mulle nagunii. Ah soo, ah soo.

Oi, oi, uks käis, kes tuli? Läheme vaatama! Vabatahtlik, teine vabatahtlik tuli! Miäu, miäu, kuulsid või? Sinu kolleeg tuli! Ja kotis… kotis krõbiseb midagi… Oi sa jutt, veel üks hunnik konserve. No nüüd on pidu! Pidu! Ma toon kohe kapist kausid. Tee nõudekapi uks natuke irvakile, ma lipsan sisse ja lükkan kausid käpaga välja. Ja ühtlasi uurin seda kapi sisemust lähemalt. Põnev… Hei, ärge konservi enne välja pange kui mul kapi ekskursioon tehtud on!!!”

MINU SÜDAMESALADUS. Aga nüüd, kui Sa mind tähele panid pean rääkima Sulle midagi veel. Kui Sul on tekkinud mõte mind koju viia, siis kas Sa saaksid võtta ka Kiska? Me kohtusime Kiskaga Turvakodus ja nüüd … noh, me ei kujuta elu ilma teineteiseta ette. Kiskast on saanud minu Südamekass. Kiska on sama seltsiv ja sõbralik nagu mina nii et temaga ei teki mingeid probleeme. Ning me mõlemad armastaks Sind, nii et saaksid topelt portsjoni paksu palavat kiindumust kahelt kassilt!”

Pontsu on uudishimulik, mänguhimuline ja paimaias isane kass ning lahutamatu emase kassi Kiskaga. See kuidas need kaks kokku hoiavad ja üksteise eest hoolitsevad on ülimalt liigutav. Turvakodu väga sooviks et need kassid saaksid koos koju minna.

Pontsu on kastreeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 22.04.2018 ja on päästetud Kohtla-Järve varjupaigast.

Kui sooviksid Pontsule ja Kiskale kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.