Pood
0

Kasside Turvakodu

PRINTSESS – 14.08.2018

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS KOOS MIILIGA!

Kui pisikene Printsess Pailemb meie hoole alla jõudis, ei osanud me aimatagi, et see väikene alla-aastane kassitüdruk meid kõiki nii kiiresti ümber oma sõrme keerab. Mida rohkem Printsess Pailemb oma pesas ennast paituste saamiseks keerutas, seda rohkem mässis ta meid enda ümber – tihedalt ja tihedalt põimusid meie südamed tema ümber. Seda kurvemaks teeb tõsiasi, et ilmselt Printses Pailembel oli oma kodu – tal olid oma pehmed paikäed, mis teda kassipojaeas hellitasid, kuid nii kui kassitüdruk suuremaks kasvas, kadus ka armastus….

Nüüd loodab Printsess Pailemb, hüüdnimega pisike Pai, ennast päris oma inimese ümber keerutada. Seekord sellise inimese ümber, kes peab teda kalliks nii praegu, kui ta on veel tilluke kassitüdruk, kui ka siis kui ta on juba vana ja väeti ning vajab armastust ja hellitusi rohkem kui iialgi varem.

Kui Sina lubad Printsess Pailembele kinkida kogu oma kuningriigi ning armastada teda igavesest ajast igavesti, siis kirjuta kassitüdrukule aadressile info@kassideturvakodu.ee

Printsess on päästetud Kohtla-Järve varjupaigast. Turvakodus ootab uut kodu alates 20.04.2018.

Vaata Printsessist videot siit.