Pood
0

Kasside Turvakodu

KARAMELL – 11.11.2018

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

“Tere, mina olen Karamell. Ei, mitte karamell-kissell, nii et ära mind nahka pista, hihii! Kuigi ma olen üsna maitsev. Maitsev kass, hihii, aga mitte söömiseks! Olen hea kaaslane ja sõber ja kaisukass! Ja peale selle super meelelahutaja!

Tule nüüd, tule, mängime peitust! Ja kuule, tee see mänguasjade kasti kaas lahti, mina enne proovisin, aga see on ainult inimese käppadele mõeldud. Seal on nii-ii-i palju toredaid asju. Näiteks see –  vot see, millel on tuust küljes! Vehi sellega, ma ajan taga! Kuule ära laiskle, vehi korralikult, ma tahan ikka võhmale saada!

Oeh, oeh, aga nüüd mängime “Jaani järel.” See käib nii et peab Turvakodule ringi peale tegema aga põrandale ei tohi astuda. Peab hüppama mööda puure ja pesatorne ja ühes kohas peab laua peale kargama. Ma lähen esimesena, sina tule järel. Pärast vahetame.

Ohh-uhh… Kuhu sa jäid? Ma tegin Turvakodule juba terve tuuri peale… Sa ei saa puuri otsa hüppamisega hakkama? Ahh, ohh, ma unustasin, sa oled ju inimene. Nojah, te ei ole nii täiuslikud kui kassid.

Aga ma tean et te oskate väga hästi pai teha ja meie eest hoolitseda. Oi, mina väga tahan et minu eest hoolitsetaks. Palun, palun hoolitse minu eest! Tead mis, ma võtan kohe terve paketi. Ma tellin süllevõtmise ja paid ja konservi ja kõrva tagant sügamise ja…Oi, aga oi, äkki sina oledki minu Oma Inimene…? Kas täna ongi äkki see imeline päev kui sa viid mind Päris Koju? See oleks küll kõige õnnelikum päev minu elus…”

Paimaias ja mänguhimuline Karamell jõudis Turvakodu hoole alla Narva tänavatelt ning on vaktsineeritud, kiibitud ja steriliseeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 23.03.2018. Väga hästi seltsib ka teiste kassidega.

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.