Pood
0

Kasside Turvakodu

ARIA

Sugu:
Vanus:
Asukoht:

11.04.2018.

Aria tervitab uuest kodust!

Kõigepealt pean vabandust paluma, et teile alles nüüd tervitusi saadan! Vaadake, lugu on nimelt selline, et kuna Tartu on ikkagi ülikoolilinn, siis otsustasin ka mina õppima hakata ja oi kui palju ma juba õppinud olen! Minust saab esimene kassist psühholoog! Tean juba väga täpselt, millal peab perenaine õppimisest pausi tegema ja sätin end alati siis õpikutele pikutama. Vahepeal mõistan, et perenaine on õppimisest väsinud aga peab ikka edasi õppima, siis tulen ka appi ja hakkan ise samuti materjale lugema – kaks pead on ikka kaks pead!
Olen nüüd pea kaheksa kuud kodukassi elu elanud ja pean ütlema, et see on väga tore, olgugi, et alguses oli veidi hirmus ja esimesel päeval tundus kõige turvalisem koht olema kamina all. Nüüd tean, et kamina all olemine ei ole mu ilusale kasukale hea ja kõige parem on ikka perenaise süles, kõrval, jalgadel või kõhu peal ennast kerra keerata, kohe järgnevad ka pikad ning magusad paid. Perenaisel käivad vahepeal külalised ja nemad on ka väga toredad! Alati kui meil külalised on, on mul pidupäev – veel rohkem paitajaid ja oi kuidas mulle need paid ikka meeldivad! Eriti mõnusad on need paid, mis tehakse harjaga, pärast on mu kasukas ka ilus ja kohev.
Õppimisest ja paide nautimisest vabal ajal meeldib mulle mängida ja mööda toas olevat redelit turnida. Kohe alguses toodi mulle igasuguseid mänguasju, küll hiirekujulisi, küll kalakujulisi, küll krõbisevaid, küll üleskeeratavaid aga need olid igavad. Natuke ringi uudistades leidsin aga kollase kera (perenaine ütleb, et see on tennisepall) ja vot see kollane kera on üks tore mänguasi! Seda saab taga ajada, seda saab visata, seda saab käppade vahel veeretada!
Aknast näen, et taevasse on ka jälle üks suur kollane kera tekkinud ja sellega ma tahaks ka mängida! Mu perenaine tõi ükskord koju mingid traksid ja pani need mulle ümber ning viis mu välja. Alguses ma kartsin ikka väga ja jooksin kohe tuppa tagasi aga vaikselt hakkan harjuma, et maja ees murul on ka päris tore jalutada ja taevas olevat kollast kera vaadata.
Ühesõnaga kallis turvakodu, mul läheb hästi ja ma olen väga õnnelik oma uues kodus ning loodan, et kõik kiisud leiavad endale kodud! Palun perenaisel pilte ka saata teile, mulle väga ei meeldi see pildistamine aga mõni pilt ikka on!
Olge siis tublid!
Saadame perenaisega teile päikest, edu ja parimaid soove!