Pood
0

Kasside Turvakodu

KISKA – 24.11.2018

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Turvakodus

UUES KODUS!

“Hei-hei, läheme luurele! Mul on ju loomupärane kamoflaazh,  minust võiks saada elukutseline luuraja! Ah et mida me luurame? Me uurime mida teised kassid täna mängivad. Ja kes on mängu juht. Ja siis, vuhh, hüppame oma peiduaigast keset põrandat ja näitame kuidas asi tegelikult käib.

Jaa, mina tahan silma paista ja näidata et olen kõige osavam. Ma saan pallikese krõpsti kinni enne kui see puuriida alla veereb. Ja üleeile võitsin suletuti tagaajamise tshempionaadi. Kõik vabatahtlikud nägid ja isegi kaks külalist.  Ah et miks ma tahan silma paista? Sest kes paremini mängib ja pai küsib saab kiiremini koju. Kõik kassid teavad seda.

Mina olen eesrindlane kõigil aladel mida kodukassilt oodatakse. Mul on viis pluss kõigis ainetes: inimesega suhtlemine, mängimine, pai küsimine. Palun pange mind Turvakodu autahvlile!

MINU SÜDAMESALADUS. Aga nüüd, kui Sa mind tähele panid pean rääkima sulle midagi veel. Kui Sul on tekkinud mõte mind koju viia,  kas Sa saaksid võtta ka Pontsu? Me kohtusime Pontsuga Turvakodus ja nüüd …  noh, me ei kujuta elu ilma teineteiseta ette. Pontsust on saanud minu  Südamekass. Pontsu on sama seltsiv ja sõbralik nagu mina nii et temaga ei teki mingeid probleeme. Ning me mõlemad armastaks Sind, nii et saaksid topelt portsjoni paksu palavat kiindumust kahelt kassilt!”

Kiska on mänguhimuline, seltsiv, paimaias noor emane kass ning lahutamatu isase kassi Pontsuga. See kuidas need kaks kokku hoiavad ja üksteise eest hoolitsevad on ülimalt liigutav. Turvakodu väga sooviks et need kassid saaksid koos koju minna.

Kiska on steriliseeritud, kiibitud ja vaktsineeritud. Turvakodus ootab uut kodu alates 27.03.2018 ja on päästetud Kohtla-Järve varjupaigast.

Kui sooviksid Pontsule ja Kiskale kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.