Pood
0

Kasside Turvakodu

SUSSA – 23.04.2018

Sugu: Emane
Vanus: Üle 1-aastane
Asukoht: Hoiukodus

UUES KODUS!

Sussa on imearmas mustvalge kassitüdruk, kelle turvakodusse jõudmise lugu on traagiline. Sussa saabus turvakodusse koos oma parima sõbra Sassuga, kui nende omanik traagilisel kombel suri. Ühel päeval oli neil pehme pesa, hellad paikäed ning täidetud konservikausid, kuid järgmisel päeval olid nad kõik kaotanud… Mida küll võivad tunda pisikesed karvapallid tunda, kes oma omanikku pikisilmi koju ootavad, kuid need sammud ei kostu trepikojas enam kunagi…

Õnneks on Sussal Sassu ja Sassul Sussa. Kassikesed on imevahva tandem, kes üksteist jäägitult hoiavad. Kassikesed veedavad enamiku päevast üksteise kaisus teineteise kasukaid pestes! Isegi söömas käivad nad koos ning kui üks lõpetab söömise enne, siis ootab ta truult kuni sõber ka söömise lõpetab. Nad on niivõrd ühtehoidvad ja vahvad, et kindlasti loovutame neid päriskoju vaid üheskoos.

Sussa ja Sassu armastavad väga üksteist, kuid nad ei ütle ära ka inimese seltskonnast. Nii jalutab vahva tandem alati inimesele vastu, kui hoiuperenaine koju tuleb ning üksteise võidu poetakse ka inimese sülle nurruma. Igale pehmele paitusele vastatakse õrna peamüksuga ning põristatakse tänutäheks hella nurru.

Sussa on steriliseeritud, vaktsineeritud, kiibitud ja saanud parasiiditõrjed. Nad ootavad oma päriskodu alates 12.03.2018.

Sussa ja Sassu ootavad oma ühiselt päriskodult kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee